Apasági vizsgálat, DNS teszt

Rokonsági vizsgálatok

Megbízhatóság, pontosság, diszkréció megfizethető áron

Telefon

Irodáink

  • Bp. V. ker., Vörösmarty tér 5.
  • Pécs, Siófok, Székesfehérvár,
    Kecskemét, Győr​
A legtöbb, amit a gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak. (H. Carter)

Rólunk, kapcsolat

A tudós az az ember, aki miközben mászkál a világban, ugyanazt látja, mint bárki más, de miközben ugyanazt látja, olyan dolgok jutnak eszébe, mint előtte senkinek!

Laboratóriumunk a világ élvonalbeli berendezéseinek, az analizátoros robottechnika segítségével kizárja az emberi mulasztás lehetőségét és egyben rendkívül gyorsan a pontosság maximális figyelembevételével többszörösen visszaellenőrzötten  a minták laborbaérkezését követő 2-4 munkanap alatt már rendelkezésére bocsátjuk az analízis eredményét.

Laborunk rendelkezik nemzetközileg elismert ISO 17025, AABB, A2LA, FQS-I, CLIA, ILAC-MMRA  minősített akkreditációval.  Az DNS teszt elvégzésének egész folyamatában feddhetetlenül biztosítjuk a magas szintű pontosságot, stabilitást és diszkrét adatkezelést. Ez megkérdőjelezhetetlenné teszi a vizsgálat eredményét.

Laboratóriumunkban annak alapítása óta dolgozó orvos professzorok (pHD) tudományos tevékenysége, hozzáértése adja az intézményünk másik oldalról biztosított megbízhatóságát. Az ő munkájuk belülről vezérelt.  Az Egyesült Államok ezen területének, tudományos eredményeinek elérésében jelentős részt képviselnek kutató orvosaink. Ezért tudjuk a csúcstechnológiát magunkénak, ezért tudunk mindig az élvonalban lenni, ezért szeretnénk és tudunk mások elött járni...

A DNS vizsgálatot kérők bizonytalanságban, kételyek között keresnek fel minket apaságukra vonatkozóan. Munkatársaink ismerik ügyfeleink lelkiállapotát. Ezért őket kivételezett figyelemmel és diszkréció biztosításával  fogadják, tájékoztatják. Az eredmények tükrében klienseink visszajelzéseiből hatalmas tapasztalatot gyűjtöttünk.

Tájékozottak vagyunk a családjog és a pszichológia terén.

A labor több éves munkájával, megbízhatóságával, a vizsgálati módszerek folyamatos ellenőrzésével igyekezett a megrendelők igényeit a legnagyobb mértékben szem előtt tartani. Vizsgálatokat a világ több országából kapott mintákból végzünk.

Az analízis elvégzéséhez mintákat kell biztosítaniuk. A mintákat  Budapesten, Pécsett, Kecskeméten és Győrben kérésükre mi levesszük vagy Önök otthoni mintavételt követően beküldik, behozzák hozzánk vagy mi kimegyünk Önökhöz a megadott címre és vesszük le mintáikat.

Ezt követően a mintáikat a laborba bejuttatjuk. Laboratórium kiértékeli és az eredményt elektronikusan közzéteszi, amit mi elérhetővé teszünk Önök felé.

Mi Önöknek és Önökért vagyunk, hogy színvonalas kiszolgálással megismerjék esetleges kételyeik, bizonytalanságuk megalapozottságát vagy annak valótlanságát. Így kapják meg azt a tisztánlátást, ami segít a bizalom visszaállításában, vagy a problémák rendezésében.

Kérdezzen bennünket telefonon:  

nonstop ügyeleti telefonszám : +36 30 9 429 320

 

Írjon nekünk: e-mail: info@dns-teszt.hu vagy dns.teszt@gmail.com

Személyesen a következő irodáinkban tud felkeresni előzetes időpont egyeztetés után:

1051 Budapest, Vörösmarty tér 5. fsz.1

 

Vidéki irodáink vannak még Pécsett, Siófokon, Székesfehérváron, Kecskeméten, Győrben.

 

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG Irodánk Bp-en tömegközlekedéssel az M1 Vörösmarty tér metrómegállótól 30 méterre, a M1,M2,M3 Deák tértől 150 m-re van. Villamossal 2, 2A Vigadó tér megálló, 47, 49-es Deák tér megállónál érdemes leszállnia.Tömegközlekedés klikk ide.

Autóval parkolhat: Erzsébet tér , Bazilika mélygarázs, Aranykéz utca garázs.Parkolók klikk ide

Térkép klikk ide