Apasági vizsgálat, DNS teszt

Rokonsági vizsgálatok

Megbízhatóság, pontosság, diszkréció megfizethető áron

Telefon

Irodáink

  • Bp. V. ker., Vörösmarty tér 5.
  • Pécs, Siófok, Székesfehérvár,
    Kecskemét, Győr​
A legtöbb, amit a gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak. (H. Carter)

Döntsön a GENEZIS mellett !

AKCIÓS prémium APASÁGI VIZSGÁLAT 65 800 Ft-tól "Sokkal egyszerűbb apává válni, mint annak lenni." /K. Nernburn/ Gyors és pontos

Genetikai Tesztlaboratóriumunkban a világ csúcsberendezéseinek alkalmazásával, az analizátoros robottechnika segítségével szájnyálka kenet esetén 2-4 nap alatt rendkívül gyorsan eredményt adunk, a technikai háttér egyben kizárja az emberi mulasztás lehetőségét. Vizsgálat  a pontosság maximális figyelembevételével emberi beavatkozás nélkül többszörösen visszaellenőrzött folyamat. Gyakorlatilag minden emberi sejtet tartalmazó mintát tudunk analizálni, mint pl. vérfolt, használt zsebkendő, köröm, hajhagymás hajszál, tampon, ruha, óvszer, fültisztító pálca...

1. MINŐSÉG Laborunk nemzetközileg elismert, 1993 óta AABB, ISO 17025, A2LA, FQS-I, CLIA, ILAC-MMRA akkreditációval rendelkezik. Minőségbiztosítási rendszerünk ISO 17025-2005 garantálja a folyamatok és minőség tökéletességét és ellenőrizhetőségét. Az Egyesült Államokban, a legfejlettebb géntechnológia hazájában kidolgozott, minden országban elfogadott módszert, világszínvonalú laboratóriumi technikát, műszereket és szoftvereket használ a DNS analízis elvégzéséhez.

2. MEGBÍZHATÓSÁG A DNS teszt a tudomány mai állása szerint a legpontosabb módszer az apaság megállapítására egyéb alternatív vizsgálatokhoz képest. Az apaság valószínűsége minimum 99,999…%-os, az apaság kizárása 100%-os pontosságú eredményt ad. A vizsgálat  folyamata szigorúan kontrolált külső és belső hivatalos ellenőrző szervek által. Vizsgálati Laboratóriumunk törvényszéki szakértői jogosultsággal rendelkezik.

3. NEM FÁJ Fájdalommentesen és gyorsan, akár otthon is levehető mintából dolgozunk. Elsődleges minta a szájnyálkahártya kenet, egyéb alkalmas mintákat lásd itt.

4. DISZKRÉCIÓ ÉS TÁJÉKOZTATÁS Tekintettel ügyfeleink lelkiállapotára, helyzetére, kivételezett figyelmet és diszkréciót biztosítunk számukra a kapcsolatfelvételtől kezdődően az eredmény átadása utáni adatkezelésig. Lehetőség van nevesített és jeligés vizsgálat elvégzésére is. Az eredmény közlésének módját Ön választja meg: az értesítést kérheti SMS-ben, e-mail-ben, telefonon, személyesen vagy levélben.

5. GYORSASÁG plusz, időt takarít meg "Egyablakos rendszerben" tud intézni mindent, nem kell szaladgálnia, egyeztetni, amint a mintáit nekünk eljuttatta attól a pillanattól kezdve hátradőlhet és csak e-mailjét vagy sms-ét kell megnéznie, melyre a vizsgálat lényeges fordulópontjait és az eredményt megküldjük. Élvezze szervízünk megbízható pontosságát.

Eredményt minta laborba érkezésétől számított 2-4 munkanap alatt elkészítjük. Sürgős esetben lehetőség van akár 24 órán belüli vizsgálat elvégzésére is.

6. VERSENYKÉPES ÁR A labor által használt csúcstechnológia és a nagyszámú vizsgálat költséghatékonysága lehetővé teszi, hogy vizsgálatainkat a legversenyképesebb áron végezzük. Nem költünk hatásvadász reklámokra,amit az ezt használók a Megrendelőkre terhelnek.Klienseink elégedettsége meghozza annak eredményét. amennyiben nálunk rendeli meg a vizsgálatot garantáljuk, hogy mintáikból a lehető legnagyobb körültekintéssel és precízséggel visszük végig a folyamatot, hogy Ön megkapja a vizsgálat eredményét. Győződjön meg más, ilyen minősítéssel rendelkező labor ajánlatáról, mielőtt ezt a fontos döntést meghozná.

7. NONSTOP TELEFONOS ÜGYELET, ÜGYFÉLBARÁT PROBLÉMAMEGOLDÁS Telefonon éjjel-nappal az Önök rendelkezésére állunk. A mintavétel időpontjában és helyében – ismerve a kényes helyzetet és az emberek elfoglaltságát – rugalmasak vagyunk. Munkatársunk az ország bármely pontján biztosítja a mintavétel pontosságát. A szomszédos országokban laborhálózati munkatársaink végzik el a mintavételt szükséges esetben.

8. EGYSZERŰSÉG Az analízis elvégzése bonyolult, de az Ön teendői egyszerűek: egyszerű kapcsolatfelvétel, egyszerű mintavétel a képes útmutató alapján, egyszerű eredményhez jutás. Nem kell izgulnia, mindenben Ön mellett leszünk és kérdezzen bátran.

9. SZAKMAI TAPASZTALAT Laboratóriumunkban - az Egyesült Államok egyik meghatározó vezető genetikai egyesülése, Genetikai Tesztlaboratórium -annak alapítása óta dolgozó orvos professzorok (pHD) tudományos tevékenysége, hozzáértése adja az intézményünk megbízhatóságát. Az Egyesült Államok ezen területének, tudományos eredményeinek elérésében jelentős részt képviselnek kutató orvosaink. A vizsgálati eredményt szakértő orvosunk egyike aláírásával hitelesíti. Ezért tudjuk a csúcstechnológiát magunkénak, ezért tudunk mindig az élvonalban lenni, ezért szeretnénk és tudunk mások elött járni...

10. MEGKÖZELÍTHETŐSÉG Irodánk  Bp-en tömegközlekedéssel a M1 Vörösmarty tér metrómegállótól 30 méterre, a M1,M2,M3 Deák tértől 150 m-re van. Villamossal 2, 2A Vigadó tér megálló, 47, 49-es Deák tér megálló.Tömegközlekedés klikk ide. Autóval Erzsébet tér , Bazilika mélygarázs, Aranykéz utca garázs.Parkolók klikk ide. Vidéki képviseleteinken időpontegyeztetéssel várjuk Önöket.

11. KAPCSOLATOK, "elő és utógondozás" A hozzánk fordulók közül páran bonyolult jogi, lelki és erkölcsi problémákkal küzdenek. Kapcsolatrendszerünkön keresztül ezeknek az embereknek tudunk  iránymutatást adni a válságukból mielöbbi kilábaláshoz. Legnehezebb a bizalmat megszerezni, de ha már birtokoljuk annak Ön fogja élvezni gyümölcsét.

Bátorság és ha úgy érzi, hogy...   szerezzen bizonyosságot. Hozza meg döntését, a többi a mi dolgunk, nem fog csalódni. kételyei terhe napról-napra nehezebbek lesznek, eredménnyel a kezében teljesen megkönnyebbül. Minden tiszta, világos és érthető lesz az Ön számára.