Apasági vizsgálat, DNS teszt

Rokonsági vizsgálatok

Megbízhatóság, pontosság, diszkréció megfizethető áron

Telefon

Irodáink

  • Bp. V. ker., Vörösmarty tér 5.
  • Pécs, Siófok, Székesfehérvár,
    Kecskemét, Győr​
A legtöbb, amit a gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak. (H. Carter)

A vizsgálat indokai

„Lennének-e egyáltalán legjobb családok, ha nem fordulnának elő dolgok, melyek a legjobb családban is előfordulnak?” (Karinthy F.)

Kételkedik abban, hogy gyermeke Öntől származik ?

Be akarja bizonyítani férjének, hogy gyanúja alaptalan ?

Több férfi is számításba jöhet gyermeke apjaként ?

Bizonytalan, hogy valóban vér szerinti gyereke lesz-e az örököse ? 

Ismerősei megjegyzéseket tesznek, hogy gyermeke nem hasonlít egyik szülőre sem ?  

Megtalálta elveszettnek hitt testvérét, szülőjét, rokonait, de bizonyosságot szeretne ?  

Olyan pletykákat hallani környezetében, melyek szerint gyermekének más az apja ?

Tényleg testvérek vagyunk ?

Örökbe fogadtak ?

Közös az apánk ?

Én is jogos örökös vagyok ?

Feleségem pocakjában az én gyerekemhez beszélek ?

Fiam felesége olyan ledér életet él, a gyereke a mi unokánk ?

A fiam olyan gyámoltalan, nem akar megbizonyosodni a gyerek tényleg az övé ? 


Azért vagyunk, hogy Önök a DNS teszt segítségével, teljes diszkréció mellett megismerjék kételyeik, bizonytalanságuk valótlanságát vagy esetleges megalapozottságát. Az eredmény hozzásegíti Önöket a tisztánlátáshoz és problémáik rendezéséhez, az igazság ismeretében egy őszinte, kételyektől és bizalmatlanságtól mentes, nyugodtabb élet lehetőségéhez.

Hazánkban  statisztikai adatok szerint a családban született gyermekek 10-15%-a  nem a férjtől származik. Tehát ez azt jelenti, hogy tíz született gyerekből egynek nem a férj az apja.

 

Néhány tipikus eset:

 

Egy fiatalember megismerkedett egy lánnyal, aki teherbe esett. Rövid ismeretségük alapján úgy döntöttek, elvetetik a gyereket, majd elváltak útjaik. Öt év múlva véletlen találkozásukkor a lány mellett álló kislány kísértetiesen hasonlított a férfira. Az anya bevallotta, a terhességet nem szakíttatta meg, a kislányt megszülte. A fiatalembernek az apasági vizsgálat az anya szavait támasztotta alá.

Egy középkorú hölgy fiának - aki jelenleg 18 éves - fogamzásakor a férjével és a barátjával is együtt volt. Akkoriban precízen vezette peteérési ciklusait és tudatában volt, hogy bármelyik férfitől származhat a gyermeke. Úgy döntött, kideríti, ki a gyerek valódi apja, további életét az igazság ismeretében éli le.

Egy meglehetősen könnyűvérű életet élő, kifejezetten csinos hölgy gyermekére három jómódú férfitől „szedett be” tartásdíjat havonta úgy, hogy a férfiak felesége ne tudjon meg semmit. Véletlen folytán a férfiak tudomást szereztek egymásról és kérték a DNS vizsgálatot. Kiderült, hogy egyikőjük sem a gyermek apja.

Nyugdíjas néni felkereste a DNS tesztlabort. Nővérét a férje idegileg kikészítette, mert állítja, hogy nem az anyja lánya, hiszen az anyjának szőke haja volt hosszúkás arccal, ő meg telt arcú, fekete hajjal. A vizsgálattal bebizonyosodott, hogy a néni az anyja lánya, és a férje nem piszkálta a továbbiakban.

Az apa halála után váratlanul felbukkant egy idegen, aki azt állította, ő is az elhunyt férfi gyermeke, és kéri az örökségből a köteles részt. A testvérek rávették, hogy végeztessen DNS-vizsgálatot. Kiderült, hogy szélhámos próbálta megszerezni örökségük egy részét.

Egy fiatal férfi barátnője nem sokkal megismerkedésük után bejelentette, hogy babát vár. A férfi édesanyja úgy gondolta, hogy a barátnő – kihasználva fia tapasztalatlanságát – már kapcsolatuk előtt teherbe esett, és nem a fia az igazi apa. A gyermek születése után elvégeztették az apasági tesztet. A gyermek a férfié, de ez nem mindig van így.

"Feleségem anyja halálos ágyán akart velem négyszemközt beszélni. Izgatottan izzadó tenyérrel ültem ágya mellett. Mit akar mondani? Egyértelműen nem mondta, de felhívta figyelmem lánya házasságunk alatti könnyűvérű viselkedésére, kifejezetten a második gyermekkel kapcsolatos kételyeire. Emlékek, képek ugrottak be, tényleg akkor sokat dolgoztam, voltak gyanús helyzetek-de anno eszembe sem jutott, hogy feleségem...- . Nem akartam a családi rendet felrúgni, de megcsináltattam a DNS tesztet és kiderült... Ettől kezdve olyan felszabadulttá váltam. És így nyugdíjasként elfogadtam az igazságot..."

Baleset, fejlődési rendellenesség, egyéb szervi problémák miatt szervátültetés szükséges,de az anya mindent megtesz, hogy a férj ne lehessen gyermekük donora magára véve az önzetlenség mintaképét. Miért is...

Egy lány éli világát, szereti a kihívásokat. Összeköltöznek, lefekszik barátjával, majd szétválnak útjaik-összevesztek. Lány megismerkedett egy családos úrral, akivel szintén összebújt. Majd megjelent ismét a barát, hiszen szeretik egymást...Kié a gyerek? Kinek hány %-ot adunk? Hogy is volt akkor? Kedden vele voltam, pénteken meg jött az éjszakai műszak...

Feleségével ritkán él nemi életet, mert állandón úton van, dolgozik. Anya kiegyensúlyozott és érdektelen Önnel szemben. Gyanakvó lesz és figyel. A feleség bugyijában feltűnő nagy kiterjedésű foltot talál. Hiszen nem is voltak együtt mostanában! Van-e a bugyiban sperma, kitől származik a folt? Meglepetések helyett utánajárt és ...

Gyerekem apjában biztos akartam lenni, mert akkor éjszaka a testvére is bejött hozzám... Minden olyan gyors volt és nem tudom...

Barátnőm olyan gyanúsan viselkedett, amikor arra a férfira nézett. Vibrált köztük a levegő és bebizonyosodott, amikor a vizsgálatot megrendeltem, hogy ...


Úgy érzi, Ön is hasonló élethelyzetben van? A tudomány mai állása szerint DNS vizsgálattal határozható meg legmegbízhatóbban az apaság megléte vagy hiánya. A teszt segítségével egyértelmű választ kaphat kételyeire.

Az apasági vizsgálat ára kb. 1 havi tartásdíj összegének felel meg. Ha bebizonyosodik, hogy Ön a gyermek valódi apja, úgy köteles őt anyagilag és erkölcsileg támogatni nagykorúságáig. Amennyiben az apasági teszt eredménye negatív, ilyen kötelezettség nem terheli. Ekkor az anya feladata megtalálni az igazi apát, hogy közösen viseljék a gyermekük nevelésének felelősségét, mert ez szolgálja leginkább gyermekük érdekeit. 

 „A győztesnek: mindig van egy terve,
A vesztesnek: mindig van egy kifogása.”