Apasági vizsgálat, DNS teszt

Rokonsági vizsgálatok

Megbízhatóság, pontosság, diszkréció megfizethető áron

Telefon

Irodáink

 • Bp. V. ker., Vörösmarty tér 5.
 • Pécs, Siófok, Székesfehérvár,
  Kecskemét, Győr​
A legtöbb, amit a gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak. (H. Carter)

Áraink, megrendelés, tájékoztató-eredmény 2 nap alatt

Áraink meghatározásánál fő szempontjaink a hitelesség, megbízhatóság, minőség, pontosság, korrektség és végül a megfizethetőség biztosítása volt. Vizsgálat már 65 800 Ft-tól.

Laboratóriumunk nemzetközi összehasonlításban is az élmezőnyt képviseli, törvényszéki státusszal rendelkezik. Vizsgálatokat pontosan, a legfejlettebb robottechnika alkalmazásával és genetikai szakértők felügyeletével készíti.

Sok éves tapasztalattal méltóan szolgáljuk Önöket örömünkre, ha bizalmával megtisztel minket és képviseletünket bízza meg a vizsgálat elvégzésére. Mintái átvételét követően azokat a laboratóriumba küldjük és attól az időponttól számítva az apasági teszt eredményét 2-4 munkanap alatt megkapja. Eredmény vagy 100%-osan kizárja az apaságot vagy 99,999%-ban azt megerősíti - tehát egyértelmű választ ad kérdésére.

 

Az apasági vizsgálatok alap 20 (+1) marker, kiemelt pontosságban 25 (+1)markerrel készülnek szájnyálka (nyál) vagy egyéb analizálható mintából.

ÁRAK (br.árak 2024.3.16-től érvényesek visszavonásig):

 • AKCIÓS 20 (+1)markeres apasági vizsgálat duo 65 800.- apa-gyerek viszonylatában megállapítja az apának vélt személy valóban biológiai apja-e a gyermeknek. Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!
 • Apasági 20 (+1)markeres vizsgálat trio apa-anya-gyerek 95 800.- Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák. 

 

 • Amennyiben munkatársunk veszi le mintáikat  annak felára +40 000Ft.


 • Terhesség alatti apasági vizsgálat 684 000.- a terhesség betöltött 7. hete után lehetséges-minták leadása hétfő, kedd


 • Apasági vizsgálat 25 (+1)markeres duo apa-gyerek viszonylatában 140 800.-Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!

 

 • Apasági vizsgálat 25 (+1)markeres trio apa-gyerek-anya viszonylatában 145 800.-Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!

 

 • Anyasági 20 (+1)markeres vizsgálat anya-gyerek viszonylatában megállapítja az anyának vélt személy valóban biológiai anyja-e a gyermeknek 65 800.-Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!
 • Anyasági vizsgálat 25 (+1) markeres anya-gyerek-apa 145 000.-Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!

 

 • Jegyzőkönyvezett apasági vizsgálat felára jogi eljáráshoz, amelyben azonosítjuk a mintaadókat és hitelesen mintát veszünk és rögzítjük adataikat 35 000.-                  (duó vizsgálat esetén összesített ár 137 500.-, trió vizsgálat esetén 167 500.-)

 

 • Egyén 25+1 markeres DNS profiljának meghatározása, amely alkalmas egyértelmű jövőbeli azonosításra, örökösödési vita rendezésére a leszármazottak azonosítására, végrendelethez 120 000.- Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!

 

 • Testvér vizsgálat, megmutatja két személy féltestvéri vagy teljes testvéri viszonyát, ha van 162 000.- Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!

 

 • Nagyszülői vizsgálat, megmutatja az „unoka” ténylegesen unokájuk-e a vizsgált nagypapának, nagymamának 162 000.- Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!

Nagynéni-nagybácsi teszt: 162 000.- Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!

 

 • Iker vizsgálat, az ikrek egy vagy kétpetéjűek-e 162 000.- Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!

 

 • Y STR ill. X  kromoszóma vizsgálat származásra vonatkozatva apa ill. anyai ágon 162 800.- Kizárólag akkor érvényes, ha postán küldjük ki a mintavevő szettet és mintáikat visszapostázzák!
 • DNS detektálás egyedi megállapodás szerint (megcsalás gyanújával kapcsolatos tesztek).-


 • További minta a fent meghatározott vizsgálatba bevonandó pl. második gyermek, felt. apa  +45 000.-
 • Mintavevő szett átvétele képviselőinknél 2 000.-. Ez a postai küldés esetén ingyenes.
 • Terhesség alatti vizsgálatkor a gyermek nemének meghatárzása +100 000.-
 • Minták személyes leadása az Etele Plaza Gyógyüzletébe +1 000 (TCom mellett találja)

Konzultáció telefonon ingyenes, személyesen megkezdett fél óránként 3000.-

Eredetvizsgálatok:

 • Apai eredetvizsgálat, apai ősök földrajzi származását mutatja 90 000.-
 • Anyai eredetvizsgálat, anyai ősök földrajzi származását mutatja 90 000.-
 • Apai és anyai eredetvizsgálat csak férfiaknál lehetséges 140 000.-

Egyéb:

 • Győri, kecskeméti, pécsi, székesfehérvári, siófoki, budapesti képviseletünknél mintavétel +40 000.-
 • Egyéb analizálható minták (zsebkendő, rágó, haj stb.) listáját és árát itt találja
 • Kiszállás Budapest közigazgatási határán belül a  mintavételezéshez ingyenes (újszülöttek esetén javasolt) egyéb helyszínre távolság és utazási idő függvényében megadjuk, kérje ajánlatunkat.
 • Külföldi ügykezelés felára egységenként 10 000.-
 • Két külön címre megküldött minták kezelése 10 000.-
 • Tőlünk független okból elmaradt vizsgálat ügykezelési költsége 8 000.-
 • Laboreredmény papír alapon a laborvezető orvos el. aláírásával (gyermekenként) 3 500.-
 • Papír alapú eredmény személyes átvétele egyeztetett időpontban 1 500.-
 • Mintavételi csomag személyes átvétele 2 000.- ellenében itt találja

Gyorsszervíz (laboratóriumba beérkezést követően)

 • Eredmény 24 órán belül +160 000.-
 • Eredmény 2 munkanapon belül +110 000.-
 • Eredmény 3 munkanapon belül +80 000.-

Árváltoztatás jogát fenntartjuk, minden esetben megrendelése esetén kérjen árajánlatot. (árfolyamváltozás miatt).

Bármilyen kérdése esetén várjuk azt megválaszolásra a 06 309429 320-as ügyeleti számon.

MEGRENDELÉS

Amennyiben áttanulmányozta honlapunkat, pontosította ki lesz a vizsgálatban, milyen vizsgálatot szeretne és eldöntötte, hogy Önmaga végzi a mintavételt otthonában és postán kéri a mintavételi csomagot vagy azt szeretné, kollégánk vegye le Önöktől a mintát és az általunk képviselt laboratóriumot bízza meg a vizsgálat elvégzésével, az alábbi megrendelő lapot küldje meg  az info@dns-teszt.hu email címre.

Én (Ön neve) megrendelem az apasági/... rokonsági vizsgálatot.

Kérem a 

-mintavevő szettet az alábbi címre postázni -(adja meg Nevet, Címet , ahova a csomagot küldjük) ill.

-kérek időpontot, hogy Önök vegyék le tőlünk mintáinkat

budapesti, pécsi, győri, kecskeméti, székesfehérvári, siófoki  képviselőjüknél (aláhúzandó)

Megrendelő neve, címe, telszáma, email címe:

Feltételezett apa neve, minta típusa:

Gyermek(ek) neve(i), minta típusa:

Anya neve, ha a vizsgálatban benne lesz, minta típusa:

Eredmény elektronikusan megküldését kérem vagy kérek papír alapon (+3500Ft/fő): 

A levett mintákat postai úton visszaküldöm vagy Etele Plaza Gyógyüzletbe leadom:

Vállalom, a vizsgálat árát megfizetem.

Dátum, megrendelő neve:

Tájékoztató

A DNS-vizsgálat alapja, hogy az emberi kromoszómák egyes szakaszai csak az adott emberre jellemző tulajdonságokat mutatnak – mint az ujjlenyomat- , ez kifejezetten magas megbízhatósággal kimutatható. Így két ember DNS-profilja kizárható, hogy megegyezzen (kivételt képeznek az egypetéjű ikrek). Az ember sejtjeiben két kromoszómakészlet van: az egyik apai, a másik anyai eredetű, ami garantálja, hogy a jellemző kromoszóma szakaszokból kimutatható DNS-profil a szülőkre utaljon. Apasági vizsgálattal elvileg a két szülő megnyugtató módon azonosítható, bár az anya  - az elcserélt csecsemőket leszámítva - általában amúgy sem  kérdéses.

A levett minták alapján laboratóriumunkban analizálják az apa, gyermek (és anya opcionálisan) DNS láncának  szakaszait, melyek a DNS apasági  vizsgálat során szükségesek lesznek.

Ugyanis minden ember rendelkezik azokkal az apától és anyától származó genetikai géntulajdonságokkal, melyek vagy az anyától vagy az apától származnak.

Apasági vizsgálat során a gyermek genetikai állományából 20 (+1)markert analizálnak a vizsgált DNS szakaszokon, melyeket számokkal jelölnek. Az apai (és opcionálisan anyai) mintából szintén ezeket a markereket kimutatják.

A gyerek markerei közül melyeket számokkal (allél )jelölnek -az egyik a „biztos” anyától a másik a „biztos” apától kell, hogy származzon.

Amennyiben nincs egyezés a gyermek markerszámai és az apa markerértékei között, akkor 100%-ban kizárható, a vizsgált személy nem lehet az apja a gyereknek.

A markerek egyezőségét indexekkel értékelik. Ha az index „0” abban az esetben a feltételezett apa nem lehet apja a gyermeknek.

Ha az index értéke „0”-nál nagyobb akkor az apaság min.99,99% pontossággal kimutatható.

 

Árváltozás jogát fenntartjuk, kérjük rendelését megelőzően kérjen pontos ajánlatot!

Megrendelése során kérjük vegye figyelembe, mintáikat abban az esetben tudjuk beküldeni a laboratóriumba, amennyiben a vizsgálat árát kifizették.